пятница, 8 февраля 2013 г.

чайковский и православие

на 1 месяц, квартал,

Вы сможете подписать

газету Экспедиция XXI »

«Историческую, культурологическую

Начинается подписка на

Уважаемые читатели!

подписка в редакции

• киоски «Укрпочты»

Распространение:

Те, що казка про розумну й добру черепашку Наталку користуться популярнстю у днпропетровських малюкв, не варто й нагадувати. Адже саме дти вихованц нтернатних закладв област взяли активну участь в оформленн однойменно книги, яка вийшла друком у видавництв «Пороги» (Днпропетровськ, 2011). А вихованц Криворзько школи-нтернату «Надя» зробили аж 12 малюнкв майже до кожно казки (всього на розгляд авторов було надслано майже 100 малюнкв).

¶нцаторами створення мультфльму стали обласна бблотека для дтей (директор Ольга Шарабура) та Криворзька спецальна загальноосвтня школа-нтернат «Надя» (директор Надя Полонська).

Кноклуб мен Данила Сахненка запрошу 29 счня 2013 року на засдання присвячене 90-рччю вд дня народження видатного кнорежисера Леонда Гайдая. Кноклуб знаходиться за адресою: Днпропетровська обласна унверсальна наукова бблотека, пр. Карла Маркса, 18, 2-й поверх. Вхд вльний

Крижана ополонка серце почина калатати вд одн думки про те, що в не треба прнути. Подих зупиняться, коли ноги обпка хвиля холодно води «Було страшенно холодно Мен хлопц сказали, що я не торкався ногами води, коли бг на глибину, щоби зануритись, а потм так само "летв" назад » «Псля занурення таке вдчуття, нби все тло наповнються свтлом  силою. Нхто псля купання в цей день не хвор » «Перший раз я страшенно боявся лзти в холодну воду, роздягнувся, стою  не можу зробити крок Друз мене штовхнули, я опинився в ополонц, наче в казан з окропом, а за мить уже вистрибнув на берег ¶ вже потм, коли, витершись  закутавшись, пив бля багаття теплий чай, зрозумв, що наступного року обов язково буду купатись »

Сергй Жадан та харквський панк-ска-гурт «Собаки в космос» працюють разом уже 6Pрокв. 2008-го харкв яни видали свй перший спльний альбомP «Спортивний клуб арм». З того часу проект було презентовано слухачам у рзних мстах Украни, а також Польщ, Нмеччини, Австр, Чех та Рос. Влтку позаминулого року вийшов новий сингл Жадана та СобакP «Радо Харкв». Саме з цього синглу й розпочалася робота над новим диском, яка на сьогодн набула свого логчного завершення у вигляд нового альбомуP «Зброя пролетарату». Музиканти працювали над записом у харквськй студ «SRS Studio», з звукооператором Володимиром Флатовим, котрий писав  перший альбом колективу. Диск вийшов минуло осен.

/ электронная версия /

ГАЗЕТА “ЭКСПЕДИЦИЯ ХХ¶” проект

ИСТОРИЧЕСКАЯ, КУЛЬТУРОЛОГИЧЕСКАЯ

люди • события • история • мнения • этнография • исследования

историческая, культурологическая газета

Александр ПРИГАРИН, Дмитрий СЕНЬ: МИХАИЛ ЧАЙКОВСКИЙ: БИОГРАФИЧЕСКИЙ ПОРТРЕТ НА ФОНЕ ЭПОХИ

Комментариев нет:

Отправить комментарий